Chilli džem lesní ovoce - Carolina reaper (222g)

Kód: 801024
Neohodnoceno
159 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
6.8.2021

Země původu:  Česká republika

palivost-3

Detailní informace

Detailní popis produktu

Džem lesní směs s Carolina Reaper 222 g

U téhle výpravy do lesa na lesní plody se pořádně zapotíte. Moc dobře ale víme, že přesně takové kulinářské (a pekelné) výlety mají všichni milovníci extrémně pálivého nejradši. Náš džem z voňavého lesního ovoce jsme proto obohatili samotnou papričkou Carolina Reaper, která je se svými více než 2 miliony SHU nejpálivější na světě. Troufnete si na vydatně pálivý chilli džem hned po ránu k snídani, nebo až v dortu k odpolední kávě?
Tyto džemy s chilli jsou ručně vyráběné a v každé skleničce se ukrývá pouze pořádná porce lesního ovoce (ostružin, borůvek, malin, jahod a rybízu) a švestek, špetka skořice a badyánu, Carolina Reaper chilli, trocha cukru na doslazení, čerstvá citrusová šťáva a citrusový pektin na zahuštění. To je vše. Žádné konzervanty ani barviva.
A protože se chilli obecně skvěle páruje s čokoládou a ovocem, kromě klasického slaného a sladkého pečiva doporučujeme vyzkoušet náš džem do různých kaší, dortů, koláčů, moučníků nebo cukroví (klidně i toho vánočního) a skvělý je také na palačinky, lívance či do jogurtu (ten navíc trochu zmírní pálivost papriček). Pokud vás lákají nevšední kombinace, doporučujeme pikantní džem s lesním ovocem a Carolinou Reaper vyzkoušet s vyzrálými či plísňovými sýry nebo jako základ sladké omáčky ke grilovanému masu či hermelínu.

Vyrobeno z vyzrálého ovoce, vypěstovaného v našem regionu. 
Pečlivým výběrem zpracovány pouze kvalitní kusy ovoce.

Vše je vyrobeno ručně.

sterilizováno bez konzervantů a barviv.

Složení: Švestka, ostružina, borůvka, malina, jahoda a rybíz (65%),cukr, citrusová šťáva, skořice, badyá a Carolina Reaper. Želírující látka: pektin. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 65 g ovoce. Ve 100 g výrobku je obsaženo 50 g přírodních sladidel. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do týdne.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: